Jobba för Ung Vänster

Ung Vänster har just nu tre olika tjänster utlysta

Läs mer om tjänsterna och om hur du ansöker nedan.

 

Sommarombudsman

Ung Vänster söker tre hängivna kamrater som vill arbeta som ombudsmän för förbundet under sommaren. Tjänsterna kommer att utgå från förbundscentralen i Stockholm. Flyttar du från ett annat distrikt kan vi försöka att hjälpa till med boende.

Du som söker tjänsten ska vara en rutinerad kamrat, med tidigare erfarenhet av styrelsearbete och aktivism. Om du har körkort eller är instruktör i feministiskt självförsvar är det ett plus. Som ombudsman måste du ha mycket erfarenhet av Ung Vänsterarbete, samtidigt som du klarar av att hålla många bollar i luften, vara stresstålig och hundra procent pålitlig. Du måste ha förmågan att plocka upp saker som faller mellan stolarna, och jobba vidare trots att det ibland kan kännas tungt. Du måste både kunna arbeta självständigt med tilldelade projekt samt tillsammans med andra kamrater.

Uppgifterna kommer variera men i huvudsak kommer det innebära att arbeta med större projekt, både utåtriktade och/eller interna, samt att vid behov stötta nuvarande anställda med de löpande arbetsuppgifterna på förbundscentralen. Du kommer att arbetsledas av det verkställande utskottet.

Lön: Enligt Ung Vänsters avtal
Omfattning: 100 %
Start: Tjänsterna tillsätts löpande
Slut: Tjänsterna avslutas 16 september eller tidigare efter överenskommelse

Skicka ansökning till: Ung Vänsters förbundscentral, Box 12 660, 112 93 Stockholm eller maila info@ungvanster.se.

Vid frågor kontakta förbunscentralen på 08-654 31 00

Vi ser fram emot att höra av dig!

 

Administrativ sekreterare

Förbundsstyrelsen utlyser en tjänst som administrativ sekreterare på förbundscentralen. Bland annat innehåller tjänsten ett ansvar för förbundets materialhantering och administration. Det innebär allt ifrån posthantering till att praktisk samordning av centrala arrangemang. Vi söker dig som har goda kunskaper i, och gärna erfarenhet från, styrelsearbete i Ung Vänster.

Den administrativa sekreteraren är stationerad på Ung Vänsters förbundscentral i Stockholm men tjänsten kommer även innefatta en del resande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och startar efter överenskommelse. Lön utgår enligt Ung Vänsters avtal.

Arbetsuppgifter:

– Materialadministration
– Inköp av förbrukningsmaterial
– Administrera medlemsregister
– Kopiatorhantering
– Centrala arrangemang
– Praktiskt stöd till förbundsstyrelseledamöter
– Årsmöten och årskonferenser
– Statsbidragsansökan

Sista ansökningsdag är 1 augusti.

Skicka ansökning till: Ung Vänsters förbundscentral, Box 12 660, 112 93 Stockholm eller maila info@ungvanster.se.

Vid frågor kontakta förbunscentralen på 08-654 31 00

Vi ser fram emot att höra av dig!

 

Ekonomisk sekreterare

Tjänsten som ekonomisk sekreterare är en i huvudsak administrativ tjänst med Ung Vänsters ekonomiska administration som främsta arbetsuppgift. Arbetet kommer att utföras i tät kontakt med förbundskassören och verkställande utskottet.

Den ekonomiska sekreteraren är stationerad på Ung Vänsters förbundscentral i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% och startar efter överenskommelse. Lön utgår enligt Ung Vänsters avtal.

Arbetsuppgifter:

– Redovisning
– Betala räkningar
– Administrera lön & skatt
– Resebokning
– Bistå distrikten gällande ekonomiska frågor
– Bistå i bokföringsarbetet
– Bistå i budget- och bokslutsarbete
– Bistå i stadsbidragsansökan
– Bistå övriga förbundscentralen

Sista ansökningsdag är 1 augusti.

Skicka ansökning till: Ung Vänsters förbundscentral, Box 12 660, 112 93 Stockholm eller maila info@ungvanster.se.

Vid frågor kontakta förbunscentralen på 08-654 31 00

Vi ser fram emot att höra av dig!