Sommarläger 2013

Sommarläger 2013

Ung Vänster anordnar sommarläger 8-11 augusti 2013. Sommarlägret är fyra dagar av sommar, sol och socialism tillsammans med andra Ung Vänstrare på Furusjöns camping i Dalsland. Det här är en vecka du inte vill missa!

delningsbild nr 2 2013

Under fyra dagar får du möjlighet att delta på massor av föreläsningar med några av ­Sveriges främsta radikala personer. Förutom det kommer det även att bjudas på workshops, feministiskt självförsvar, musikunderhållning, filmvisningar och mycket annat. Du får chansen att träffa hundratals nya kamrater och få en riktig sommarsemester med sol, bad och fotboll. Sommarlägret är precis som alla Ung Vänsters arrangemang helt alkohol- och drogfritt.

För dig som är medlem i Ung Vänster är lägret en självklarhet. Även du som inte är medlem men som är intresserad av feminism, socialism och vänsterpolitik är välkommen!

Här hittar du programmet för sommarlägret: Program

Vem kan åka på sommarläger?
Du som är intresserad av vänsterpolitik, eller är medlem i Ung Vänster kan åka på sommarlägret. Du behöver inte ha gjort grejer med Ung Vänster tidigare för att åka.
Hur tar jag mig till Furusjön?
Resa till Furusjön ingår i deltagaravgiften om man använder sig av någon av de gruppresor som Ung Vänster anordnar från ett antal platser i Sverige. Kostnad för att ta dig till någon av uppsamlingsplatserna står du själv för. Ordnar du resor på egen hand kan du välja att betala den lägre deltagaravgiften. 
Hur mycket kostar sommarlägret?
Deltagaravgiften är 700 kr inklusive resa och 400 kr om du ordnar resa själv. Vi har också ett familjepris på 1000 kr för er som åker hela familjen.
Hur funkar det med boende, mat och duschar?
Deltagaravgiften inkluderar boende i tält. Du ansvarar själv, eller tillsammans med kamrater, för att ta med dig lämpligt tält. Du får tre enklare måltider om dagen som du förstås kan ­komplettera genom att ta med dig egen mat eller genom att köpa saker i vår kiosk på plats. Det finns god tillgång till duschar och toaletter samt en fin badstrand i anslutning till campingen.
Hur anmäler jag mig?
Du anmäler dig genom att betala deltagaravgiften. Pengarna sätter du in på plusgirokonto 72 37 26-6, märk inbetalningen med ”Sommarläger” och se till att skriva med ditt namn och adress. Sista anmälningsdag är 17 juli för den som vill ha resa och 30 juli för den som ordnar resa på egen hand.