Sommarläger 2015

Välkommen till Ung Vänsters sommarläger och till fyra dagar av sommar, sol, politik och aktivism!

PROGRAMMET ÄR KLART – KLICKA HÄR!

Lägret hålls den 6-9 augusti utanför Åmål och ger dig möjlighet att delta på massor av föreläsningar och diskussioner om feministisk och socialistisk teori, internationell solidaritet, arbetsmarknaden, praktiskt antirasistiskt arbete, asyl- och flyktingpolitik, HBTQ-frågor, kapitalismens kris, klimathotet och mycket annat.

Dessutom blir det workshops, bad, film och musik, feministiskt självförsvar, och inte minst får du chans att träffa hundratals nya kamrater från hela landet. Alla som är intresserade av feminism, socialism och vänsterpolitik är välkomna på lägret även om man inte är medlem i Ung Vänster. Programmet kommer att läggas upp här när det närmar sig. Sommarlägret är precis som alla Ung Vänsters arrangemang helt alkohol- och drogfritt.

Även du som inte är medlem i Ung Vänster men som är intresserad av feminism, socialism och vänsterpolitik är välkommen!

Vi ses i sommar!

 

Tips: kolla in Facebookeventet här.

 

Frågor och svar: 
Vem kan åka på sommarläger?
Du som är intresserad av vänsterpolitik, eller är medlem i Ung Vänster kan åka på sommarlägret. Du behöver inte ha gjort grejer med Ung Vänster tidigare för att åka.
Hur tar jag mig till Furusjön?
Resa till Furusjön ingår om man använder sig av någon av de gruppresor som Ung Vänster anordnar från ett antal platser i Sverige. Kostnad för att ta dig till någon av uppsamlingsplatserna står du själv för.
Hur mycket kostar sommarlägret?
Varje distrikt väljer hur många deltagare de skickar. Det betyder att du som privatperson åker helt gratis. Kontakta ditt distrikt och anmäl intresse.
Hur funkar det med boende, mat och duschar?
Vi bor i tält. Du ansvarar själv, eller tillsammans med kamrater, för att ta med dig lämpligt tält. Du får tre enklare måltider om dagen som du förstås kan ­komplettera genom att ta med dig egen mat eller genom att köpa saker i vår kiosk på plats. Det finns god tillgång till duschar och toaletter samt en fin badstrand i anslutning till campingen.
Hur anmäler jag mig?
Kontakta info@ungvanster.se. Sista anmälningsdag är 16 juli.