Israel dödade civila


Human Rights Watch [1] avslöjar att israelisk militär dödade elva civila palestinier, trots att de viftade med vit flagg. Bland de elva döda återfanns fyra barn.

”Enligt krigets lagar är enskilda som avsiktligt angriper civila eller ger order om sådana angrepp skyldiga till krigsförbrytelser”,

skriver HRW.

Fotnot:
[1] HRW är en ökänd antisemitisk terroristcell med Usama Bin Laden, Ahmadinejad och Khadaffi som huvudsponsorer.

I medierna: DN

Det finns 3 kommentarer till “Israel dödade civila”

 • Rickard skriver:

  Så var det med den HRW-bluffen.

  Nu har et avslöjats både att HRW fick pengar från Saudiarabien för att skriva israelfientliga rapporter (ett av världens mest repressiva arabiska och muslimska diktaturer), samt att författaren av HRW-rapporten ifråga (Joe Stork) är en marxist som lobbat för att Israel ska upphöra att existera, hyllat palestiniernas massmord på israeler vid München-OS samt rättfärdigat terror m.m. m.m.

  Bye bye!

 • Anonymous skriver:

  Du vet väl att Hamas avsiktligt spränger civila i bitar, och då gärna turister och deras barn som sitter på caféer och skriver vykort?

  När Hamas dessutom medvetet använder civila kläder, gömmer sig bland civila, sätter avfyrningsramper på skolgårdar eller inuti moskéer, så blir det litet grand fånigt att komma med sådana här ”storys” som något slags rubriknyheter…

  Vet du även att Israels militär har världsrekord i att först undvika att skada civila och att efteråt tillsätta utredningar som undersöker om man kunnat minska skador hos civila ytterligare? Det gör inte ens NATO.

  Hade Israels militär inte riskerat sina egna liv varje dag för att rädda palestinska civila, hade man sett tusentals döda. Så om det ändå dör ett par stycken, kom inte och klaga.

 • Anonymous skriver:

  Till och med om det här skulle stämma (men först vill jag se vilka ”bevis” HRW har; sannolikt palestinska ”vittnesmål”, liksom Aftonbladet) – varför skriva ni, om enskilda soldater kanske har gjort en sådan sak, att ISRAEL dödade civila?

Skriv en kommentar