Red Planet

Red Planet är ett litet företag med stora målsättningar. Tanken är att det ska vara enkelt och billigt för dig att få tag på bra vänsterlitteratur, politisk musik och film och snygga kläder med ett budskap.

Bokförlaget Nixon bildades 2002. Förlaget är en del av Red Planet AB. Förlagets syfte är att publicera radikal litteratur som syftar till att driva samhällsdebatten till vänster.

Vi är ett litet bolag som nästan drivs helt ideellt. Så därför kan det vara svårt att nå oss via telefon och vi kan inte svara på mail varje dag. Men trots att vi är små och inte särskilt rika ser vi till att du har tillgång till radikala prylar och vi ser också till att det regelbundet kommer ut nya böcker på vårt bokförlag Nixon.

Har du synpunkter och idéer som rör vår verksamhet får du gärna höra av dig. Vi är tacka samma för alla idéer. Sprid även vidare information om Red Planet till andra och beställ våra prylar. Ju mer vi säljer, desto mer bra prylar och böcker kan vi producera eller köpa in.

Många av våra distrikt och klubbar är återförsäljare av Red Planets produkter. Det är hos dem du kan se vårt sortiment och köpa våra böcker och kläder. Du kan också hitta oss på festivaler, socialistiska och feministiska forum och liknande. Besök vår hemsida på redplanetshop.com För beställningar via mail, kontakta info@ungvanster.se.