Welcome to my world

Det är jag som är nyvald viceordförande för Sveriges fräschaste ungdomsförbund, Ung Vänster. För att du, kära läsare, ska känna dig trygg i mitt sällskap börjar vi med en introduktion av mig. Diabilderna och speakerrösten rullar fram.

Jag föddes i pittoreska Ängelholm drygt ett halvår innan Olof Palme sköts ner på öppen gata i Stockholm. Det satte naturligtvis djupa spår i min oskyldiga bäbissjäl. Såhär 24 år senare försöker jag gottgöra allt som gått förlorat under denna tid. Jag började i Göteborg för att efter gymnasiet flytta till stoltheten Botkyrka – Stockholm läns elegantaste kommun. Botkyrkabor borde få dubbel rösträtt för är vi är så habila och moderna. Men nog om det.

Korta svar på viktiga frågor:

Bostad: Hyresrätt

Dialekt: Mjuk göteborgska

Matvanor: djupfryst från Willys

Shoppingvanor: Tumbagallerian en gång i månaden

Transportmedel: Pendeltåg

Husdjur: Rädd för djur

Sport: Fotbolls-VM

Serier: Vänner, Seinfeld, Melrose Place, Sex and the city

Film: Beck, eventuellt Wallander

Folk som funkar: Katarina Wennstam, Carolina Klüft, Claes Borgström

Folk jag är rädd för: Markus Birro, Paolo Roberto, folkpartister

Kram och på återseende!

Det finns 5 kommentarer till “Welcome to my world”

 • Jag skriver:

  Vad trevligt. Välkommen!

 • Anonymous skriver:

  Ska bli spännande att följa dig! Mvh

 • Anonymous skriver:

  Du verkar vara en kul prick!! SKa bli jätte kul å se va du har på lur…………. ;-D *blink*

 • Anonymous skriver:

  Rädd för djur? Nej tack!

 • Centrum mot våld är en organisation i Umeå visande könlösheten. Könlösheten är en del i queerfeminismen bejakande kvinnans rätt. Det är beklämmande att se hur organisationen vinner mark i Sverige med en inställning som försätter kvinnor och flickor i vanmakt genom politiska beslut. Exempelvis Miljöpartiet är öppet queerfeministiskt och där är inte sexualliteten bundet till man och kvinna utan könlöst, åldersoberoende och föremålen för sexualliteten kan växla även utom homosapies. Kanske något att fördjupa sig i juridiskt? Speciellt som organisationen centrum mot våld helt saknar i tillsyn bekräftat från justitieminister Beatrice Ask stab. Vilken inställning till sexualliteten har Ung Vänster? Framtiden måste vara underställd naturliga fakta som heterosexualismen. Det här är en het potatis inför valet 2010.

Skriv en kommentar