Djävulen bär Prada…

Borgligheten behöver inte FRA till sin övervakning, de har ju redan muffiga tonårspojkar som kan gå och drälla hela dagarna och leverera det ena spännande och livsfarliga avslöjandet (med medföljande skarpsinniga analyser) efter det andra.

Dräkten på bilden kommer från H&M, men jag håller med. När arbetarklassen klär upp sig kan man enkelt tro att det är Prada.

Det finns 14 kommentarer till “Djävulen bär Prada…”

 • Pastey skriver:

  Tillåt mig utdela en virtuell spya på herr Assarsson och Politikerbloggen. *blargh*

 • Björn Fridén skriver:

  Ung Vänster goes modeblogg alltså. Väldigt tjusig dräkt måste sägas, men Ida, min fråga till dig den lyder som följer: vem är den arga tanten som gömmer sig i buskaget?

 • Röde Condoren skriver:

  Bär kopior av trendkläder och accessoarer med stolthet! Inte ens kännarna kan se skillnad.

 • Kristofer skriver:

  när jag skulle läsa om det inträffade på en cuf.se-blogg så varnade min webbläsare för hela webbplatsen… :]

  ”Webbplatsen cuf.se har rapporterats göra angrepp på datorer och har därför blockerats enligt dina säkerhetsanställningar.”

 • Helena Duroj skriver:

  hej hopp ida,
  du får låna min HM-mås (på Politik och poesi 12 juli)
  glad sommar / hd

 • Anonymous skriver:

  Jag försöker undvika H&M. Inte för att det är billigt utan därför att kvaliten är dåligt (”modemärken” är för övrigt lika dåligt). Investera istället lite mer i dina kläder och hjälp till att minska ner antalet (ofta mycket miljöfientliga) bomullsfält världen. På Savile Row borde man väl nu för tiden även kunna få kvinnliga dräkter uppsydda.

 • Anonymous skriver:

  Vem bryr sig om kläderna? Snygga ben! 😉

 • Anonymous skriver:

  Ida, Assarsson är 25 år. Då är man inte ”tonårspojke”.

 • Erik Rune skriver:

  Pojkmän finns tyvärr i alla åldrar. Beträffande kläder tycker jag att det är bra att vänstern är välklädd. Ida ett föredöme med andra ord.

 • Anonymous skriver:

  Välklätt? Nja, tappert försök men axlarna är pösiga (för stora) och kjolen för kort – det skvallarar om ’made in China’ kopia direkt. Midjan var snyggt skräddad därimot.

 • Emilia Bjuggren skriver:

  Så länge en tjejs/kvinnas åsikter kan avfärdas med att hon är ”okvinnlig” eller att hon ”ser ut som en manshatande flata” så är det svårt att inte anpassa sig lite efter normen för att få göra sin röst hörd.

  Hoppas dock att alla som har råd satsar på att köpa rena kläder istället för att hänga på H&M!

 • Klara skriver:

  apropå absolut inte det här: se min uppmaning till vänsterblocket att [url=http://kurvigheter.blogspot.com/2008/07/vgra-utkvittning-uppmaning-till.html]vägra kvitta ut sina röster[/url] när motionen om att riva upp fra kommer upp i riksdagen .

 • L skriver:

  Har man inte bättre saker för sig än att kommentera hur en kvinnlig politisk person ser ut kanske man ska ta sig en funderare. Gå ut och sola med er.

 • Daniel skriver:

  L har rätt, det finns mycket bättre saker att ägna sig åt än att fundera över Idas kläder. Exempelvis kan man beundra den här mannens uppenbara känsla för stil.

  För övrigt har jag vid ett antal tillfällen debatterat mot Assarsson, och hans klädstil ser ut som hämtad från 1920-talet.

Skriv en kommentar

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-content/themes/ungvanster/index.php:39 Stack trace: #0 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include() #1 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/storage/conten...') #2 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/index.php(17): require('/storage/conten...') #3 {main} thrown in /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-content/themes/ungvanster/index.php on line 39