Hem / Medlemskap

Medlemskap

Medlemskap

Ung Vänster bjuder på den första medlemsavgiften. Du som blir medlem nu behöver alltså inte betala något under första året. Skriv in dina kontaktuppgifter på den här sidan så är du medlem. Välkommen!

Läs policy

Bli aktiv

Ung Vänsters klubbar finns över hela landet. Här kan du läsa exempel på vad som händer i klubbarna. Det bästa sättet att bli aktiv på är att kontakta ditt distrikt eller din klubb för att höra efter vad som händer.

Förnya ditt medlemskap

Är du redan medlem sedan tidigare så kostar medlemskapet 50 kronor för hela året. De allra flesta får ett mail med information om inbetalning, men du kan även betala in till vårt plusgiro.

Bli medlem

Ung Vänster bjuder på den första medlemsavgiften. Du som blir medlem nu behöver alltså inte betala något under första året. Skriv in dina kontaktuppgifter på den här sidan så är du medlem. Välkommen!

Här kan du läsa Ung Vänsters policy för hantering av personuppgifter.

Bli aktiv

Ung Vänsters klubbar finns över hela landet. Här kan du läsa exempel på vad som händer i klubbarna. Det bästa sättet att bli aktiv på är att kontakta ditt distrikt eller din klubb för att höra efter vad som händer. Kontaktuppgifter till distrikten hittar du här.

Som Ung Vänstermedlem är man framförallt aktiv i klubben. Klubben är den lokala organisationen för medlemmar på orten eller i bostadsområdet. Alla klubbar ingår i distrikt, som mer eller mindre följer de vanliga länsgränserna.

Hur gammal måste jag vara för att gå med?

Vi har ingen åldersgräns åt varken det ena eller andra hållet, det är upp till var och en att avgöra när man vill gå med och när man börjar känna sig för gammal och hellre vill vara med i Vänsterpartiet. Man kan naturligtvis vara medlem i både Ung Vänster och Vänsterpartiet samtidigt om man vill.

Måste jag vara aktiv ofta om jag är medlem?

Det finns inga krav på att man ska göra på ett visst sätt. Vissa av oss har hur mycket tid som helst och är med på allt, vissa jobbar natt eller har småbarn och kommer på det som funkar, medan andra mest är med på demonstrationer ibland. Ung Vänster är ett brett förbund, och det är en styrka att vi har olika intressen och olika livsvillkor.

Går det att skänka pengar till Ung Vänster?

Ung Vänster är inget rikt förbund och det är därför värdefullt med gåvor. Vill du stödja Ung Vänster ekonomiskt kan du sätta in en slant på plusgirokonto 72 37 26-6 eller swisha till 123 263 09 78 och märka betalningen med ”Kampfond”.

Hur går jag ur Ung Vänster?

Om du inte längre vill vara medlem: skicka ditt namn och adress i ett mejl till [email protected] där du meddelar att du vill gå ur. Kontakta oss gärna om du har några funderingar.

Bli medlem i Ung Vänster

Ung Vänster bjuder på den första medlemsavgiften. Du som blir medlem nu behöver alltså inte betala något under första året, därefter kostar det 50kr per år.

Ska anges i formatet YYYY.
Ska anges i formatet 12345
Ska anges utan bindestreck eller mellanslag.