I Barcelona

Igår runt klockan fyra la Estelle till vid kajen i Barcelona. Där väntade flera hundra aktivister och bland annat Palestinas ambassadör i Spanien. Efter en kortare välkomningssceremoni, inleddes ett kulturprogram som kulminerade med att Mano Chao spelade på en stödkonsert. Ett varmare välkomnande än vad Estelle fick i Barcelona går knappast att få.

Under de närmsta dagarna väntar en lång rad aktiviteter i Barcelona, innan båten går vidare österut i Medelhavet.

Det varma välkomnande Estelle fick i Barcelona tillsammans med de många positiva reaktioner jag har fått på att jag åker med under en etapp, visar tydligt det starka stöd som finns för att den orättfärdiga blockaden av Gaza måste hävas.

Folksamling på kajen, när Estelle anländer till Barcelona.

Estelle ligger vid kajen i Barcelona

Det finns ingen kommentar än, bli först!

Skriv en kommentar

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-content/themes/ungvanster/index.php:39 Stack trace: #0 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include() #1 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/storage/conten...') #2 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/index.php(17): require('/storage/conten...') #3 {main} thrown in /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-content/themes/ungvanster/index.php on line 39