Om IPRED-beslut idag

Om ett par timmar ska riksdagen fatta beslut om den så kallade IPRED-lagen. Två bra kommentarer om saken finns här och här.

Det finns 3 kommentarer till “Om IPRED-beslut idag”

 • Anders skriver:

  Har Ung Vänster en post i partiets styrelse? I så fall kanske det vore en poäng att ta upp hur man ska hantera att Siv Holma i riksdagens talarstol, i utskott, i pressmeddelanden och i förslag till kulturpolitiskt program argumenterar MOT det tagna kongressbeslutet om att fildelning för privat bruk ska vara tillåtet.

 • Anonymous skriver:

  Nej, det har Ung Vänster inte.

 • Tom skriver:

  Det här borde fan vara tillräckligt för att vänstern ska fatta att alliansen med sossarna enbart kommer skada dem!

  Sossarna är förrädare!
  Ingen gillar förrädare.

  Bryt samarbetet!

Skriv en kommentar

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-content/themes/ungvanster/index.php:39 Stack trace: #0 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include() #1 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/storage/conten...') #2 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/index.php(17): require('/storage/conten...') #3 {main} thrown in /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-content/themes/ungvanster/index.php on line 39