Tove talade på manifestation för Gaza

I helgen talade jag på en manifestation till stöd för Gazaborna och mot Israels flygattacker. Kolla gärna in talet här.

Det finns 4 kommentarer till “Tove talade på manifestation för Gaza”

 • Anonymous skriver:

  Jag som ni är för palestinerna, jag är även för Hamas. Efter att lyssnat på detta så tolkar jag det som att ni är antisemiter

 • Tove Liljeholm skriver:

  Hej Anonym!

  Det var tokigt tolkat. I övrigt verkar vi inte hålla med varandra, vi gillar inte Hamas.

  Hejdå!

 • bograhns skriver:

  Jag ser bilder av milismän som drar lik efter motorcyklar på Gaza cityys gator. Då är ni tysta.

 • Tove Liljeholm skriver:

  Hej Bo Grahn!
  (Antar att det är så du heter?)

  Värst var du var igång med att kommentera på vår blogg en dag som denna. Det verkar nästan som att du har gått in för att ogilla lite allt möjligt vad som än skrivs.

  Hejdå!

  Ps.
  (Om du tyckte att jag var oklar i mitt tal när jag sa att ingen någonsin har rätt att döda eller skada civilbefolkning så kommer här ett förtydligande: ingen har någonsin rätt att döda eller skada civilbefolkning.)

  Ps igen.
  (Självklart ska ingen behöva utstå en sådan behandling, inte ens efter sin död, varken i Gaza eller någon annanstans. Ingen har rätt att döda eller skada civilbefolkning. Inte någonstans, inte någon gång.)

Skriv en kommentar