Ung Vänster gör ett centralt Ungdomens Hus i Göteborg till valfråga

Idag skriver jag tillsamman med Amanda Kappelmark, ordförande för Ung Vänster Göteborg och Bohuslän samt företrädare från United Sisters och Frizonen Simone om ett nytt Ungdomens hus i Göteborg.

Frågan har diskuterats i all oändlighet. Ett aktivitetshus i Tullpackhuset förvandlades till kasino och ett sedan dess har frågan legat begravd. Förvisso, finns idag en del fritidsgårdar ute i olika stadsdelar och det är förstås bra. Men ingen av dem kan ersätta den mötesplats som ett centralt beläget Ungdomens hus, enligt oss i det snart utrymda Storan, kan utgöra.

Med start idag, har Ung Vänster gjort frågan till en valfråga. Den politiska majoritet som söker Göteborgarnas förtroende för att styra Göteborg efter valet i september måste lämna besked. Ställer den sig bakom vårt krav om ett Ungdomens hus i Storan?

Alltihopa kan läsas här!

I medierna: GP

Det finns ingen kommentar än, bli först!

Skriv en kommentar

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-content/themes/ungvanster/index.php:39 Stack trace: #0 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include() #1 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/storage/conten...') #2 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/index.php(17): require('/storage/conten...') #3 {main} thrown in /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-content/themes/ungvanster/index.php on line 39