Varsågod!

Äldre- och folkhälsominster Maria Larsson ska tillsätta en utredning om äldreomsorgen, närmare bestämt om yrkeskompetens och utbildning hos de som arbetar i äldreomsorgen. Schysst som jag är, tänkte jag hjälpa Larsson och utredaren på traven. Jag vet nämligen vad problemet är, varför så få vill gå omvårdnadsprogrammet på gymnasiet och varför det är svårt att behålla personalen i de här yrkena:
Jobben är otroligt psykiskt och fysiskt krävande, anställningsvillkoren usla. För den fantastiska insats vårdbiträden, uskor och syrrorna gör på boenden och i hemtjänsten, så får de en skamligt låg lön. Där har vi orsaken.
Varsågod, Larsson – nu kan du ställa in utredningen och ta tag i problemet istället. Det brådskar.

Det finns ingen kommentar än, bli först!

Skriv en kommentar

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-content/themes/ungvanster/index.php:39 Stack trace: #0 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include() #1 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/storage/conten...') #2 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/index.php(17): require('/storage/conten...') #3 {main} thrown in /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-content/themes/ungvanster/index.php on line 39