Kul med någon som tar bladet från munnen i alla fall

Hittade en grej på Alliansfritt Sverige som jag bara måste återge. Det är ett citat från den flinande fånen, tidigare MUF-ordföranden tillika morgonsoffeförpestaren Thomas Idergaard:

Strejk är fruktansvärt töntigt, fruktansvärt barnsligt, och fruktansvärt oansvarigt. […] Jag har den uppfattiningen att om man är missnöjd med arbetsvillkor och annat i sitt jobb och inte kommer fram till en lösning med sin chef- då byter man jobb. […] Hallå, vad är det för typ av beteende? […] Fullkomligt avskyvärt, borde inte få existera!

En demokrat har talat. Han är intet mindre än solidariteten själv, den där mannen.

Det finns en kommentar till “Kul med någon som tar bladet från munnen i alla fall”

  • Thomas Idergaard vet man vad man har i allafall. Han hymlar inte om vad högern står för som många andra gör.

    Han är enkel. Det Tomas är för är man emot och det han är emot är man för. Enklare kan inte politik förklaras.

Skriv en kommentar

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-content/themes/ungvanster/index.php:39 Stack trace: #0 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include() #1 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/storage/conten...') #2 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/index.php(17): require('/storage/conten...') #3 {main} thrown in /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-content/themes/ungvanster/index.php on line 39