Lästips: Esbati om Frp

Ali Esbati skriver i Aftonbladet idag om utvecklingen i Norge, där högerpopulistiska Fremskrittspartiet (”framstegspartiet”) numera är det största partiet i opinionsmätningarna. Norge är intressant att studera, eftersom de tendenser och strömningar som pågår där, också har sina paralleller här. Likheterna är många, både när det gäller de växande höger-om-högern-partierna och det samhällsklimat där dessa rörelser får växtmån.

Läs artikeln
.

Det finns 2 kommentarer till “Lästips: Esbati om Frp”

  • Jonas skriver:

    Ni är så förbannat tragiska, det ni till stor del gör, direkt eller indirekt, är att stödja storskalig import av kriminella till Sverige.

    Fattar ni inte att det här landet är mer eller mindre åt helvete redan idag, ni vill bara dra oss djupare ner i skiten.

    Fan ta er.

  • Johannes skriver:

    Jonas// Haha vad i hela friden snackar du om??? Förmodar att det är något sånär dravel om att alla invandrare är kriminella. Du är tragisk!

Skriv en kommentar

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-content/themes/ungvanster/index.php:39 Stack trace: #0 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include() #1 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/storage/conten...') #2 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/index.php(17): require('/storage/conten...') #3 {main} thrown in /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-content/themes/ungvanster/index.php on line 39