Pinsam nivå från centern

Nu är det inte kul längre. Man tar upp den oerhört allvarliga utvecklingen med växande högerextrema rörelser i Europa och presenterar valresultat från Nederländerna, som visar att ett högerextremt parti är landets näst största i det här valet. Frågan ställs om vad man kan göra åt utvecklingen och Lena Ek svarar ”ungdomsutbyte mellan skolor”. Är den här människan ett skämt?

Det finns 4 kommentarer till “Pinsam nivå från centern”

 • Tharand skriver:

  Jag ska själv ta del av ett sådant ”utbyte” i höst. Det är oavlönad praktik i annat EU-land. Det är inte på något sätt jobb som Lena Ek påstår.

  Riktiga jobb har vi världens möjlighet att skapa genom investeringar i höghastighetståg, energieffektivitet, hållbar energi, passivhus etc. därför röstar jag på Miljöpartiet.

 • Brinnbil skriver:

  ”Är den här människan ett skämt?”

  Skrämmande människosyn du har.
  På samma nivå som högerextrema.

 • Anonymous skriver:

  Tharand, lite off topic?

  Centern är pinsam i de flesta ämnen. Fattar inte hur man kan vara centerpartist.

  Ang. extremism så är den enda faran folk som jag. Sådana som fullkomligt slutat bry sig i parlamentarism och politik eftersom det en som kommer därifrån begränsar min frihet på ett eller annat sätt.

  Det som är bra är att om vänstergalningar eller högergalningar tar makten så får man något att engagera sig emot.

  //En som tappat tron på Svensk demokrati där man avlyssnar sina medborgare och som inte tar politikerna på allvar.

 • Lars skriver:

  Riktigt konstigt svar från Lena Ek. Och hon svarade med minst lika konstiga svar programmet igenom. Tyckte personligen att Marit Paulsen var den ende på den blåe sidan som kunde utveckla och bygga upp sina argument någorlunda. Även om hela alliansen satt och snackade FÖR saker dom har röstat EMOT i massa omröstningar. En paradoxal diskussion där de ljög ihop mängder med grejer kändes det som. Men hur man hanterar högerextrema är väl alltid svårt från ett högerperspektiv. Allting handlar om idéer och att förändra tankarna, därmed basta.

Skriv en kommentar