Skämmes Urban Outfitters!

Har ni sett dagens stora nyhet? Att Urban Outfitters utpressar sin personal genom att säga att de alla ska få kicken om de kräver kollektivavtal. Det är ju så att man häpnar. Så ogenerat fräckt.

Det har redan tagits några bra initiativ kring detta. Vänsterpartiet har reagerat snabbt och kräver förbud mot sådan här utpressning. Och det finns en facebookgrupp som växer i rask takt. Gå med i den!

Det finns 5 kommentarer till “Skämmes Urban Outfitters!”

 • Frölunda skriver:

  Skitbra! Skriv lite om piraternas svek med telekompaketet också.

 • Kraxpelax skriver:

  Aja baja? Ta KAMP i stället. Va bryr sig Miljöpartiet och Mona Sahlin?
  .
  Och så har vi det här senaste knaseriet att regera med C (som står till höger om M) och Fp (som skäller ut sossarnas skolpolitik efter noter), och varför? Jo, BARA för att stoppa Sverigedemokraterna. Det är alltså Mona Sahlins mycket enkla uppfattning om svensk politik. Den går bara ut på att stoppa Sverigedemokraterna. Vård skola, omsorg, rättsväsende, försvar, skatter, allt det betyder ingenting; här gäller det att stoppa Sverigedemokraterna. Därmed blir ju jimmie Åkesson i praktiken sossarnas uppochnervända partiledare! Det är överhuvud taget inte vettigt, och de berörda partierna är mycket riktigt inte heller trakterade,
  .
  Hur ska vi ha det nu. Sossarna är ju alldeles redlösa, de har inget initiativ alls, inget eget program, de bara kantrar hit och dit i överreaktion på den ena eller andra tillfälliga störningen. Det liknar ju bara ingenting.
  .
  Och så samtidigt den totala självgodhet, den frånvaro av självkritik, denna övermåttan ”entusiastiska” Uppslutning Bakom Ledaren. Vilket amatörmässigt regisserat skådespel, vilken banalitet! Det hela gör ett absurt intryck, ungefär som de mekaniskt applåderande potentaterna med stendöda ansikten på det plenarium kort före revolutionen där Ceaucescu fick Marskalkstaven. En kort tid senare fanns det ingenting kvar av honom alls.

  – Peter Ingestad, Solna

 • Anonymous skriver:

  Men det är helt okej att facket utpressar arbetsgivare att teckna kollektivavtal, trots att varken arbetsgivaren eller arbetarna vill ha avtalen, utan teckna egna avtal??? tänker ex. på salladsbaren i gbg, eller småföretagen i småland.

 • Arbetare skriver:

  Anonym 21:00:

  Ja. Tveklöst ja. Det är mer än okej, det är direkt berömvärt.

 • Anonymous skriver:

  Arbetare: Så det är helt okej att tvinga på arbetarna på salladsbaren, sämre löner, försäkringar och villkor, endast för att få igenom ett kollektivavtalet. Inte för att det gör nytta, utan för dess eget självändamåls skull. Helt Absurdt!

Skriv en kommentar

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-content/themes/ungvanster/index.php:39 Stack trace: #0 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include() #1 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/storage/conten...') #2 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/index.php(17): require('/storage/conten...') #3 {main} thrown in /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-content/themes/ungvanster/index.php on line 39