Stefan Lindborg sommartalade i Värmdö

På samma dag som statsminister Fredrik Reinfeldt höll sitt sommartal i Gustavsberg, ordnade Ung Vänster Nacka-Värmdö ett eget arrangemang på annan plats i Gustavsberg, där Ung Vänsters förbundsordförande Stefan Lindborg talade. I sitt tal pratade Lindborg, med udden riktad mot den borgerliga regeringen, bland annat om otryggheten på jobbet och den allvarliga bostadsbristen.
I talet sade Lindborg bland annat:

”När bostadsbristen breder ut sig och det bästa många kan hoppas på är ett osäkert andrahandskontrakt, då krävs det röster som säger det självklara: Marknaden kommer inte att lösa bostadskrisen. En bostad är en rättighet och inte något som ska auktioneras ut till högstbjudande. Vi behöver inte ännu ett utredningsdirektiv signerat bostadsminister Stefan Attefall, vi behöver en ny bostadspolitik. Därför kräver Ung Vänster ett modernt miljonprogram. Det är dags att bygga bort bostadsbristen.”

För mer information:
Tove Liljeholm, pressekreterare
tel. 072-587 86 85

 

Det finns en kommentar till “Stefan Lindborg sommartalade i Värmdö”

  • Tom skriver:

    Total mediaskugga om Stefan Lindborgs tal. Alla svenska journalister rapporterade från statsminister Reinfeldts sommartal som skedde hundra meter bort istället.

    Undrar om det är för att Ung Vänsters ordförande representerar ett vänsteralternativ i svensk politik som han ignorerades. Eller för att det var ungdomar som fick komma till tals. Eller båda.

Skriv en kommentar

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-content/themes/ungvanster/index.php:39 Stack trace: #0 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include() #1 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/storage/conten...') #2 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/index.php(17): require('/storage/conten...') #3 {main} thrown in /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-content/themes/ungvanster/index.php on line 39