Ung Vänster är i sorg

 Under kvällen har familjen bekräftat att Abdirahim Hassan idag avlidit i Mogadishu, Somalia.

Vi har alldeles för tidigt förlorat en kamrat och många av oss också en vän. Abdi var en person som gjorde avtryck. Som betydde mycket för människor i sin närhet och för Ung Vänster här i Stockholm. Han lämnar ett stort tomrum hos oss alla. Våra tankar går idag först och främst till Abdis anhöriga. Till hans familj, släkt och vänner. Nu ligger vårt fokus på att ta hand om varandra. Dela sorgen och dela alla minnen, säger Stefan Lindborg, förbundsordförande.

För kontakt:
072-587 86 85
Tove Liljeholm, pressekreterare

Det finns 12 kommentarer till “Ung Vänster är i sorg”

 • Patric skriver:

  Vila i frid kamrat! Till familjen och hans vänner, vet inte hur jag ska säga det med ord, livet så himla orättvist! Att en sån din människa lämnar oss, det är hemskt. Jag känner er inte personligen, men som medmänniska så vill jag säga att jag lägger en tanke for er.

  Mvh:
  Patric A

 • Ada salomón skriver:

  RIP.
  En kram till hela familjen och alla vänner

 • Gabriel skriver:

  Lärde aldrig känna Abdi, men vetskapen om att en kamrat har omkommit är hemsk.

  Vila i frid!

 • Lennart Kjörling skriver:

  Abdi var en generös och entusiastisk kamrat. Kommer att minnas han stora leende och engagemang för somalier i Sverige. Han är oersättlig men vi måste fortsätta hans arbete

 • J Lind skriver:

  Vila i frid. Mina tankar går till nära och kära som kände honom. 🙁

 • Najma skriver:

  Älska dig min vän. Kommer sakna dig mycket.. RIP!!!

 • Moa skriver:

  Beklagar sorgen och förlusten.

 • Joel Karlsson Forsberg skriver:

  Jag kände inte Abdi personligen men kan ändå inte bli annat än djupt berörd och fruktansvärt illa till mods över detta. Förstås över det obehagliga i själva attacken mot Abdi och Ann-Margret medgivetvis mest över det orättvisa faktum att en kamrat i kampen för frihet och rättvisa, ryckts ifrån oss alldeles för tidigt. Det är, i brist på bättre och mer rättvisande ord, förjävligt.

  Jag sörjer med Abdis familj främst men också för kampen och oss som förlorat en kamrat.

 • Peter Ericsson skriver:

  När jag läste om Abdis död blev jag bestört och tanken som slog var hur orättvist det är att de bra människorna alltid dör unga. Idag så sänder jag en tanke till Abdis familj, vänner och Ung vänster Stockholm som förlorade en ovärderlig kamrat. Vila i frid Abdi, vi andra tar kampen härifrån.

 • Sebastian skriver:

  Jag är inte vänsterpartist, men önskar framföra mina kondoleanser till Abdirahims familj och kamrater. Kampen fortsätter, men tyvärr utan honom.

 • Ahmed Mahmoud skriver:

  Vila i frid abdi du kommer absolut aldrig att bli glömd!

 • david enlund skriver:

  jag känner symmpati med med mina vänner.

Skriv en kommentar

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-content/themes/ungvanster/index.php:39 Stack trace: #0 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include() #1 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/storage/conten...') #2 /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/index.php(17): require('/storage/conten...') #3 {main} thrown in /storage/content/90/108690/ungvanster.se/public_html/wp-content/themes/ungvanster/index.php on line 39