Hem / Blogg / Bostad sökes!

Bostad sökes!

6 september, 2010

Några borgerliga bloggare och kommentatorer funderar med anledning av min artikel på Newsmill över mysteriet att jag inte fått något förstahandskontrakt efter fem år i bostadskön. Det är hur lätt som helst menar dessa. Några tror att jag är dum och inte fattat att man kan stå i en bostadskö. Till dom vill jag bara komma med ett lugnande besked, jag är jättesmart och jätteflitig. Men det finns ett litet problem. Jag råkar vara låginkomsttagare och en ensamstående sådan. Trist eller hur?

Om ni inte tror mig är det bara att kolla min taxerade inkomst på den där nätsidan där man kan få reda på att bostadsministern tillhör den övre kategorin (inte för att jag har kollat, sådan är minsann inte jag). Och vad det gäller mitt civilstånd så lovar jag att jag inte har någon karl i garderoben. För att få detta bekräftat kan ni fråga vem som helst, eller i annat fall kolla in min facebook. Men eftersom så många valt att sträcka ut en hjälpande hand passar jag på att ta emot den. Äntligen någon som bryr sig!

Jag är en hyfsat trevlig tjej på snart 29 jordsnurr, jag har inga allvarliga laster och röker gör jag på balkongen. Om jag får säga det själv är jag nästan tråkigt skötsam till vardags och har heller inga husdjur. Ni som vet allt om hur man får ett förstahandskontrakt med dessa meriter fatta pennan och skriv till: [email protected] Tack på förhand!

PS. Sedan kan jag bara lite sådär småkorkat påminna om att det är en liten billig lägenhet jag är ute efter. En såndär som brukar ta slut först av alla i bostadskön. DS.