Hem / Events / Distriktsårskonferens 2013 Göteborg och Bohuslän

Distriktsårskonferens 2013 Göteborg och Bohuslän

  • Plats: Andra Långgatan 20, Göteborg

Det börjar dra ihop sig till Ung Vänster Göteborg och Bohusläns distriktsårskonferens 2013. 9-10 februari kommer den att äga rum. Distriktsårskonferens hålls en gång om året och det är då vi i distriktet tillsammans kommer överens om vad vi ska göra och hur vi ska göra det under det kommande året. Man väljer också en ny distriktsstyrelse, och ombuden som ska representera distriktet på Ung Vänster kongress senare i vår, på distriktsårskonferensen.

Det är viktigt att alla klubbar diskuterar verksamhetsplanen som distriktsstyrelsen har föreslagit, och skriver motioner, alltså ändringsförslag, om den. Det är bara motioner som skickats in i förväg som kommer att kunna tas upp till beslut på distriktsårskonferensen. Senast 18 januari ska motioner ha skickats in.

Senast den 18 januari ska klubbarna även ha valt vilka kamrater som ska representera dem på distriktsårskonferensen. Varje klubb har fått ett antal ombud tilldelat sig, baserat på klubbens storlek. Hur många ombud just din klubb har fått kan du se i kallelsen som kommit med posten. Om du av någon anledning skulle sakna en sådan, eller om du har några som helst frågor angående distriktsårskonferensen, är det bara att höra av sig till någon i distriktsstyrelsen eller till [email protected].

Någon från distriktsstyrelsen kommer också att komma ut till varje klubb för att presentera deras tankar med förslaget till verksamhetsplan och diskutera det med er. Klubben kommer att kontaktas av någon från distriktsstyrelsen, om så inte redan skett.