Hem / Blogg / Jag utser ministrar i Expressen

Jag utser ministrar i Expressen

27 augusti, 2010

Om jag får säga det själv så har jag hittills både roligare och bättre förslag än dessa grabbarna.
“Arbetsmarknads- och näringsministerposten erbjuder jag någon, vem som helst, som inte kallar 10 procent massarbetslöshet för arbetslinjen. (Det kan väl ändå ingen göra, kanske ni tänker. Men jo, i Schlingmanns upp- och nervända värld sitter hela regeringsapparaten som papegojor med ögonbindlar och upprepar arbetslinjen lika envist som de som påstod att jorden var platt) […]

Till sist vill jag lämna drömmandet för en stund och med båda fötterna på jorden konstatera det viktigaste – jag vill byta regering och politik. Därför är det självklart att erbjuda statsministerposten till Socialdemokraternas partiordförande Mona Sahlin. Så kan vi säga till Reinfeldt och hans gäng som har våta skattesänkardömmar, att trodde ni att ni skulle få fyra år till – det kan ni bara glömma. Dream on.”

Läs hela