Hem / Artiklar / Socialistiskt Forum den 15 november

Socialistiskt Forum den 15 november

9 november, 2008

 

På lördag den 15 november är det dags för Socialistiskt Forum på ABF-huset i Stockholm. Forumet är en arena för vänsterdebatt och årets program är mer än späckat. Kom och lyssna på och diskutera med Lars Ohly, Åsa Linderborg, Göran Greider, Johan Ehrenberg, Anneli Jordahl, America Vera-Zavala, Pierre Schori, Tiina Rosenberg, Jan Eliasson, Andreas Malm, Josefin Brink, Ulrika Dahl, Mattias Gardell och över hundra andra medverkande. Ta del av kultur, samtal och debatter om hur vi kan stärka vänstern!

Ung Vänster deltar med tre arrangemang på forumet:

Paneldiskussion: "Vem tjänar på sorteringsskolan"
15.00 – 16.20 i Per Albin-salen
Ett samtal om regeringens utbildningspolitik och vänsterns alternativ. Deltagare: Ida Gabrielsson, ordförande för Ung Vänster, Rossana Dinamarca, utbildningspolitisk talesperson för Vänsterpartiet och Fredrik Bodin från Sveriges Förenade Studentkårer.

Samtal med Lars Ohly: "Vem är du egentligen?"
15.50 – 16-20 i Sandlersalen
Lars Ohly fick en tuff start som partiledare för Vänsterpartiet. Idag har partiet ett lågt opinionsstöd och samarbetsklimatet inom oppositionen gnisslar. Socialdemokraterna och Miljöpartiet säger sig vilja regera utan Vänsterpartiet vid en eventuell valseger 2010. Vad ska Vänsterpartiet göra nu? Vad har vänsterledaren för visioner för framtiden? Och vem är han som person? Ett öppenhjärtligt samtal mellan Lars Ohly och Moa Elf Karlén.

Feministiskt självförsvar
11.30 – 13.00 i Husarörummet
Prova på ett pass i mentalt, verbalt och fysiskt självförsvar, som stärker självförtroendet och ökar ditt handlingsutrymme. Inga förkunskaper krävs. Endast för tjejer.

 

Gå vidare till forumets hemsida. 
Här kan du ladda ner och läsa hela programmet (PDF).