Hem / Artiklar / Ung Vänster deltar på Hultsfredsfestivalen

Ung Vänster deltar på Hultsfredsfestivalen

12 juni, 2007

På torsdag sparkar årets Hultsfredsfestival igång och självklart kommer Ung Vänster att vara på plats. Under fredagskvällen kommer Lars Ohly på besök i Ung Vänsters tält, vi arrangerar folkomröstningar och för den som vill kan man avsluta festivalen med att sjunga Internationalen.

– För Ung Vänster är Hultsfredfestivalen en viktig tradition och det känns extra roligt att vara där nu när vi drar igång vår kampanj "Stoppa rasismen", säger Ida Gabrielsson ordförande för Ung Vänster.

Ung Vänsters ordförande Ida Gabrielsson kommer att finnas i Ung Vänsters tält tillsammans med ett stort antal aktivister från hela landet. För vana festivalbesökare är Ung Vänstertältet ett självklart inslag. Det är hit man kommer för att hänga med vänsterfolk, köpa snygga prylar och prata politik.

– I år kommer vårt tält återigen stå för en rad olika aktiviteter. Vi kommer att ordna roliga tester, tipspromenader och genomföra folkomröstningar, fortsätter Gabrielsson.

Klockan 21.00 på fredagen kommer Vänsterpartiets partiledare Lars Ohly på besök i Ung Vänsters tält för en utfrågning.

– Det brukar vara fullt med liv i Ung Vänsters tält. Många är förbannade på den borgliga politiken och intresset för att diskutera är stort. Då är det särskilt kul att Lars Ohly kommer till oss för att svara på frågor och prata med folk, avslutar Gabrielsson.

Som vanligt kommer festivalens avslutning att högtidlighållas natten mellan lördag och söndag med allsång. Klockan 24.00 på lördagsnatten sjunger vi Internationalen utanför Ung Vänsters tält.

Klicka här för att ladda ned programmet som pdf för vad som händer i Ung Vänsters tält på Hultsfredsfestivalen

För mer information, kontakta:
Ida Gabrielsson, ordförande Ung Vänster
Mobil: 073 824 12 13