Hem / Blogg / Ungmoderaterna försvarar Israels bombningar

Ungmoderaterna försvarar Israels bombningar

20 januari, 2009

Som regeringens dominerande parti har Moderaterna hittills tigit om Israels brott begångna under de 25 senaste dagarna. Det är lika med ett tyst medgivande till Israels krig. Det är omöjligt att tolka det på något annat sätt.

Moderaternas ungdomsförbund är däremot mer ärlig i sin hållning. Följande klipp, som det tidigare har tipsats om i bloggens kommentarsfält, är Ungmoderaternas hyllning till världens enda kvarvarande apartheidstat tillika världsrekordhållare i brott mot FN-resolutioner och internationella konventioner. Detta är ett bevis på det obehagliga debattklimat som råder i Sverige.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=9byGJvEmnlI&hl=sv&fs=1]

Den sida av ockuptionsmakten som MUF har klippt ihop är förstås låååångt ifrån verkligheten, den realitet som 1,5 miljoner Gazabor återvänder till. Israel har dödat 1312 palestinier varav 417 barn och 108 kvinnor. 5340 är skadade och ihopträngda i sönderbombade sjukhus och kliniker som saknar all nödvändig utrustning för att kunna erbjuda vård till de skadade.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=8UxJWdCwOpc&hl=sv&fs=1]


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=bnLyDOjfusQ&hl=sv&fs=1]
Via Esbati

Israels rätta ansikte bär spår av folkmord, brott mot mänskligheten och censur. Det är alltså detta som Niklas Wykman, MUF-bas, ställer sig bakom när han, från Folk och Försvars konferens i Sälen, kommer med uppmaningenÄr du i Stockholm på fredag och är en vän till demokratin? Kom förbi på en ljusmanifestation till stöd för Israel.

Andra som bloggat: Svensson, Gaza; Peace n’ Freedom, Jinge, Esbati

I medierna: SVT 1, SVT 2, SvD, DN 1, DN 2, Aftonbladet