Hem / Blogg / Welcome to my world

Welcome to my world

9 juni, 2010

Det är jag som är nyvald viceordförande för Sveriges fräschaste ungdomsförbund, Ung Vänster. För att du, kära läsare, ska känna dig trygg i mitt sällskap börjar vi med en introduktion av mig. Diabilderna och speakerrösten rullar fram.

Jag föddes i pittoreska Ängelholm drygt ett halvår innan Olof Palme sköts ner på öppen gata i Stockholm. Det satte naturligtvis djupa spår i min oskyldiga bäbissjäl. Såhär 24 år senare försöker jag gottgöra allt som gått förlorat under denna tid. Jag började i Göteborg för att efter gymnasiet flytta till stoltheten Botkyrka – Stockholm läns elegantaste kommun. Botkyrkabor borde få dubbel rösträtt för är vi är så habila och moderna. Men nog om det.

Korta svar på viktiga frågor:

Bostad: Hyresrätt

Dialekt: Mjuk göteborgska

Matvanor: djupfryst från Willys

Shoppingvanor: Tumbagallerian en gång i månaden

Transportmedel: Pendeltåg

Husdjur: Rädd för djur

Sport: Fotbolls-VM

Serier: Vänner, Seinfeld, Melrose Place, Sex and the city

Film: Beck, eventuellt Wallander

Folk som funkar: Katarina Wennstam, Carolina Klüft, Claes Borgström

Folk jag är rädd för: Markus Birro, Paolo Roberto, folkpartister

Kram och på återseende!