Hem / Blogg / Äntligen torsdag

Äntligen torsdag

25 oktober, 2007

Det är alltid lite extra trevligt att komma hem från jobbet på torsdagar. Då ligger Flamman och värmer upp hallmattan, nämligen. Den här torsdagen var det ännu trevligare än vanligt, för veckans nummer var det bästa på länge tycker jag. Om du är vänster och inte läser Flamman, så ta dig en funderare på saken i alla fall. Det behövs bra vänstermedia i det kompakt högerdominerande medielandskap vi har här i landet. Med Flamman får du nyheter som inte tas upp i DN, svenskan och de andra, eller andra perspektiv på de nyheter som andra tar upp. Det är mycket värt.

Särskilt bra i veckans nummer, tyckte jag ledaren och Jonas Sjösteds artikel om nya EU-fördraget var. Inte samma sak att läsa på skärmen, som att ligga uppkurad i soffan och bläddra förstås, men i alla fall något. Trivsam torsdagsläsning!

—————————————

En annan bra sak med den här torsdagen, var att vi hade paltfest med partiföreningen här i Umeå ikväll, på Ålidhem där jag bor dessutom. Paltfesten var en liten del i den lokala satsningen som partiföreningen gör här på Ålidhem just nu, där syftet är att ålidhemsborna ska få säga sitt om vad de tycker om stadsdelen, vad som är bra och vad som behöver åtgärdas. Mycket bra!

Sammantaget, en väldigt bra dag, alltså!