Hem / Blogg / Den svenska högern anno 2008, del II

Den svenska högern anno 2008, del II

30 januari, 2008

Jag vet, jag borde sluta hänga runt på MUF-ordföranden Niklas Wykmans blogg. Kalla mig självspäkare om ni vill. Men jag vidhåller, det har ibland ett visst underhållningsvärde.

Dagens Wykman:

“Lika intressantar är en intervju jag hittade i Svenska Dagbladet om Johan Stäel von Holstein. Han har ju blivit utnämnd till att sitta i Statens kulturråd. Riktigt skönt att ha en människa med verklighetsförankring i det rådet.”

Verklighetsförankring, huh? Ja, det är ju verkligen det som karaktäriserar Stäel von Holstein.


Blogginlägget fortsätter:

“Johan tar upp problemet med att Staten ger vänstertidningar mer pengar än till högertidningar. vilket givetvis är ett problem. Förhoppningsvis så kommer vi se bra resultat från kulturrådet inom kort.”

Heja, heja, minskad yttrandefrihet, är det unghögerns nya paroll? För jag antar att de “resultat” Wykman efterlyser, har något att göra med det här.

Läs mer:
Flamman
Ali Esbati
Aron Etzler
Hanna Löfqvist