Hem / Events / Kurs i feministisk teori

Kurs i feministisk teori

  • Plats: Andra Långgatan 20, Göteborg

Här hittar du facebookeventet.

Senare i höst kommer Ung Vänster Göteborg och Bohuslän att arrangera en fördjupande kurs i feministisk teori. Idén är att folk från alla orter är välkomna att delta på den. Det kommer att vara två fysiska träffar i Göteborg, samt självstudier innan dessa. Upplägget är sådant att alla som anmält sig kommer att få studietexter i förväg som man läser in inför den första träffen, som är helgen 17-18 november. Där kommer man också få studietexter att läsa in till den andra och sista träffen som är 8 december.

Studierna kommer att vara fördjupande, men tanken är att alla ska kunna få ut något av det – oavsett om man är relativt ny inför feministisk teori eller om man är en gammal räv. Ämnen som vi kommer att gå in på är bland annat ett historiskt perspektiv på feministiska strategier, separatism och systerskap i teori och praktik, ett djupgående pass om just Ung Vänsters feminism, och så vidare.

OBS VIKTIGT! Anmälan sker till [email protected]

Exakt schema med tider meddelas senare till de anmälda. Vi ordnar givetvis sovplats åt långväga gäster och som vanligt bjuder Ung Vänster på mat under träffarna. Kommer man från ett annat distrikt får man tyvärr stå för resekostnaden själv, så länge inte ens eget distrikt väljer att bidra till den.

Välkomna!

Hälsningar
Ung Vänster Göteborg och Bohuslän