Hem / Pressmeddelanden / Ung Vänster deltar på Hultsfredsfestivalen

Ung Vänster deltar på Hultsfredsfestivalen

12 juni, 2006

På torsdag sparkar årets Hultsfredsfestival igång och självklart kommer Ung Vänster att vara på plats. Under fredagskvällen kommer Lars Ohly på besök i Ung Vänsters tält, vi arrangerar folkomröstningar och för den som vill kan man avsluta festivalen med att sjunga Internationalen.

– För Ung Vänster är Hultsfredfestivalen en viktig tradition och det känns extra roligt att vara där nu när valrörelsen är igång, säger Ida Gabrielsson ordförande för Ung Vänster.

Ung Vänsters ordförande Ida Gabrielsson kommer att finnas i Ung Vänsters tält tillsammans med ett stort antal aktivister från hela landet. För vana festivalbesökare är Ung Vänstertältet ett självklart inslag. Det är hit man kommer för att hänga med vänsterfolk, köpa snygga tröjor och prata politik.

– I år kommer vårt tält återigen stå för en rad olika aktiviteter. Vi kommer att arrangera spexiga lekar, tipspromenader och utmana Borgaralliansen på debatt, fortsätter Gabrielsson.

Klockan 19 på fredagen kommer Vänsterpartiets partiledare Lars Ohly komma på besök i Ung Vänsters tält för en utfrågning.

– Det brukar vara fullt med liv i Ung Vänsters tält. Intresset för att diskutera politik är stort och eftersom det är valår kommer det att bli ännu intensivare. Då är det särskilt kul att Lars Ohly kommer till oss för att svara på frågor och prata med folk, avslutar Gabrielsson.

Som vanligt kommer festivalens avslutning att högtidlighållas natten mellan lördag och söndag med allsång. Klockan 24 på lördagsnatten sjunger vi Internationalen utanför Ung Vänsters tält.

För mer information, kontakta ordförande Ida Gabrielsson
073 824 12 13, [email protected]