Hem / Nyheter / Ung Vänster på Hultsfredsfestivalen

Ung Vänster på Hultsfredsfestivalen

7 juli, 2009

Idag startar Hultsfredsfestivalen och Ung Vänster är förstås på plats. I Ung Vänsters tält ordnas folkomröstningar, frågesporter och tävlingar och festivalbesökarna får en chans att diskutera politik med Ung Vänster-aktivister.

– Vi besöker Hultsfredsfestivalen för att få tillfälle att träffa ungdomar och diskutera hur de drabbas av krisen och regeringens krisförstärkande politik. Ungdomsarbetslösheten är rekordstor och det är viktigt att unga får en möjlighet att engagera sig politiskt för en förändring, säger Ida Regin, förbundssekreterare för Ung Vänster, som är på plats i Hultsfred.

Ung Vänsters tält brukar vara välbesökt av folk som vill diskutera, handla böcker och pins, delta i aktiviteter eller bara hänga med vänsterfolk.

På torsdag kväll besöks Ung Vänsters tält av Vänsterpartiets ordförande Lars Ohly. Festivalbesökarna får då tillfälle att träffa honom för att ställa frågor eller säga sin mening. Som traditionen bjuder kan festivalbesökarna avsluta helgen genom att komma till Ung Vänster-tältet och sjunga Internationalen på tolvslaget på lördagsnatten.

För mer information, kontakta:
Ida Regin, förbundssekreterare för Ung Vänster
Tfn 0730-42 41 87