Hem / Nyheter / Veckokursen 2019 “Generation Revolution”

Veckokursen 2019 “Generation Revolution”

12 november, 2018

Den 3-6 januari 2019 är det dags för Ung Vänsters årliga veckokurs! Veckokursen är ett av de största arrangemangen i Ung Vänster och kommer som vanligt vara sprängfylld med intressanta föredrag och spännande gäster. Här kommer du också få träffa, och byta erfarenheter med, härliga ung vänstrare från hela Sverige, och lära dig att förändra din vardag. Dessutom kommer en spännande överraskning att avslöjas!

 

Att åka på Veckokursen är gratis och Ung Vänster står för både resa och mat.

Anmälan är öppen mellan den 16:e november och 7:e december. Det finns 200 platser och det är fri anmälan för alla förbundets medlemmar.

[start] Frågor och svar:  [toggle fraga=”Hur anmäler jag mig?”]Genom ett formulär som kommer publiceras här när anmälan öppnar.  Har du några frågor kring din anmälan, kontakta [email protected].[/toggle] [toggle fraga=”När och var är det?”]Kursen pågår 2-5 januari och resorna bokas av förbundscentralen.[/toggle] [toggle fraga=”Hur fungerar det praktiska”]Sover gör vi gemensamt på hårt underlag. Duschmöjligheter finns. Ung Vänster står för måltiderna. Precis som alla Ung Vänsters arrangemang är veckokursen alkohol- och drogfri. Om någon bryter mot detta skickas man hem på egen bekostnad.[/toggle][toggle fraga=”Vad ska jag ta med mig?”]Det du behöver tänka på förutom att ha med dig kläder och hygienartiklar är att ta med sovsäck, liggunderlag och anteckningsblock.[/toggle][end]